Press "Enter" to skip to content

Få drömkroppen med träningskorsett

Alexandra 0

Drömmer du om att få den där perfekta midjan? Eller har du alltid längtat efter att just det där klädesplagget ska passa? Vill du ha en smalare midja som samtidigt är mer välformad kan det vara en väldigt god idé att använda en träningskorsett. Kombinerar du det med träning och en bra kost kommer du kunna få riktigt bra resultat.

Träningskorsett

Idag är det många som inte är riktigt nöjda med sin midja trots att de tränar och äter bra. Om du börjar använda en waist trainer kommer du att kunna få fantastiska resultat. Den kommer att hjälpa dig att forma midjan, ge dig en bättre hållning och även att förbränna fett. Det är faktiskt inget nytt att en korsett fungerar för att forma midjan. Den har funnits sedan länge tillbaka. Om du vill ha resultat bör du vara medveten om att det inte går på en dag, utan det tar lite tid. Om du gör det i samband med rätt kost, bra träning, att du dricker vatten och även anpassar korsetten efter midjan under tidens gång. Annars kan utvecklingen stanna av. Men gör du allt detta kan du verkligen få riktigt härliga effekter.

När du ska använda den kan det vara bra att börja långsamt. Alltså börja med några timmar om dagen under första veckan och sedan öka allteftersom. Viktigt är då också att du anpassar din träningskorsett allteftersom midjan blir mer formad och att du motionerar samt äter bra samtidigt.

Kost

Att du bör äta bra i samband med att du använder din träningskorsett vet du nog redan vid det här tillfället. Men hur du äter bra kanske kan vara en fråga som du ställer dig än. Det kan vara bra att tänka på att inte äta för mycket. Helst äta lite mindre i energi än vad du gör av med, alltså äta färre kalorier än vad du gör av med. Förutom det bör du även tänka på vad du stoppar i dig för mat. Du bör helst inte äta mycket snabbmat, för mycket snabba kolhydrater såsom vitt bröd och heller inte äta för mycket sötsaker. Men det du däremot kan öka lite på är protein, samtidigt som du minskar kolhydraterna litegrann. Protein ger dig en mättnadskänsla, vilket gör att du inte kommer att känna samma hunger och behov av att äta mer.

Träning

Självklart är det en fördel om du i samband med träningskorsetten och god kost också tränar eller motionerar. Gör du det kommer du att kunna få maximal effekt. Det kan vara bra att träna konditionsträning samtidigt, vilket du kan göra på flera olika sätt. Du kan träna i intervaller eller ge dig ut på långa turer. Du kan träna kondition genom att till exempel jogga, cykla, ro eller använda dig av en crosstrainer. Huvudsaken är att du håller igång samtidigt, och vad du gör spelar mindre roll. Det bästa brukar vara att hitta något som du gillar.